Hoe mijn zus zich liet neuken door mijn man

Ik zeg haar dat we er wel erg veel hebben maar dat ik er een paar zal laten zien maar waarschuw haar dat ze niets verhullend zijn. De eerste die ik laat zien lig ik in lingerie en ook naakt op bed, dan een paar met een vibrator in mijn kut, dan komen er waar ik Wout zijn paal in mijn mond heb, als er eentje verschijnt waar Wout met zijn kale stijve pik helemaal op staat bekijkt ze hem rustig, zacht zegt ze : “ik vind dit werkelijk gaaf, mooie foto’s zijn dit” na even vraag ik : “genoeg gezien of wil je meer zien ?” heftig knikt ze van ja dat ze meer wil zien, ik schuif de muis naar haar toe zodat ze zelf kan bladeren. Met een inmiddels rood hoofd bekijkt ze een hele serie ook waar Wout en ik liggen te neuken, close ups van mijn kut en Wout zijn paal.

Als ik nog een wijntje inschenk stel ik voor om af te sluiten, maar erna praat ze weinig meer lachend zeg ik : “is mijn zusje zo onder de indruk van wat ze gezien heeft ?”. Eerlijk bekent ze dat ze dat wel is maar het ook heel erg spannend en mooi vind, ik vraag haar : “zou je ook een keer zo op de foto willen ?” ze geeft er geen antwoord op, uiteindelijk gaan we naar bed en denk ik er niet meer verder over na. De volgende morgen Wout is al naar zijn werk ben ik beneden wat in de weer als Jolanda aangekleed naar beneden komt na mijn vraag of ze koffie wil schenk ik die in en zitten we aan de keuken tafel.

Plotseling zegt ze : “ik heb slecht geslapen vannacht” verbaast kijk ik haar aan en vraag : “hoezo ?” Met een vreemde lach kijkt Jolanda me aan en zegt : “steeds heb ik aan die foto’s van jullie moeten denken” daar moet ik wel om lachen en zeg : “ben je er zo van geschrokken dan ?” “Nee” zegt ze “ik vond ze zo gaaf en het lijkt me spannend om dat ook te doen” nog niet begrijpend wat ze bedoeld antwoord ik : “dan vraag je toch gewoon of je vent die ook van jou maakt” met een wegwimpelend gebaar zegt ze : “jaja hij ziet me aankomen nee dat doet hij zeer zeker niet” ik sta ondertussen op om nog een keer koffie in te schenken. Dat doe ik staande aan de aanrecht met mijn rug naar Jolanda als ze vraagt : “zouden jij en Wout die van mij willen maken ?” van schrik laat ik de koffie kan bijna uit mijn handen vallen, draai me langzaam om naar haar kijk haar aan en vraag niet begrijpend : “wat zeg je nu ? wat vraag je nu ?” met een toch wel een beetje rood hoofd herhaalt ze : zouden jij en Wout die van me willen maken ?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *