One night stand

Opgewonden duwde hij mijn benen uit elkaar en stak zijn vingers in mijn natte kut. Wisselend van tempo vingerde hij me bijna tot mijn hoogtepunt. Ik wilde nog niet klaar komen dus drukte ik zijn hand nog net op tijd weg. Om even op andere gedachten te komen vroeg ik of hij ook in bed kwam liggen. Hij rolde mij op mijn buik en kroop op me. In één beweging zat hij met zijn dikke stijve pik in me. Hij neukte me gepassioneerd en heel diep. Ik vergat af en toe gewoon adem te halen zo was ik aan het genieten, maar helaas kwam hij na een paar stoten al klaar. Hij gleed van me af en bood zijn excuus aan. “Sorry, je maakt me ook helemaal gek, je bent zo geil”. We streelden elkaar nog even en zijn toen in slaap gevallen.

Tegen half vier voelde ik opeens zijn handen richting mijn kruis gaan. Hij duwde mij op mijn rug en kroop met zijn hoofd onder de dekens. Zachtjes begon hij mijn clitoris te likken. Met twee vingers in mijn kut befte hij mij in no time naar een overweldigend orgasme. Hij kuste me en vroeg of ik genoten had. Hij nam zijn stijve pik in zijn hand en trok er een paar keer aan, tilde mijn benen op en legde die bij hem op zijn schouders. Voorzichtig en gecontroleerd gleed hij in mijn natte kut en begon me rustig te penetreren. Zijn ademhaling ging net als zijn tempo steeds sneller en sneller. Hij beukte behoorlijk hard en vulde mijn hele ruimte. Opgewonden zette ik mijn nagels in zijn welgevormde billen en na een paar oerkreten trok hij terug en spoot zijn sperma over mijn hele bovenlichaam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *